lauantai 21. tammikuuta 2012

Cole & Sonin Woods tapetti

Michael Clarckin vuonna 1959 suunnittelema klassikko on nyt viidenkymmen vuoden jälkeen trendikkäämpi kuin koskaan.

Finnish Deco hankki Woods tapetin www.ukwallpaper.co.uk Cosham Decor -verkkokaupasta. Hintaa tuli ovelle kannettuna tasan puolet vähemmän mitä Suomesta hankittuna. Toimitus oli myöskin erittäin nopeaa sillä kotiovelle kannettuna kesti noin kolme vuorokautta.

Cole & Sonin puuaiheinen tapetti

5 kommenttia:

 1. Oliko tapetti vaikea asentaa seinälle. Tapetti on upea, mutta hieman hirvittää saako puunosat kohdilleen :D

  VastaaPoista
 2. Olen asennellut useita eri tapettivalmistajien tapettaja ja täytyy todeta, että tämä tapetti erottui todella asennusystävälliseksi. Tapetti on paksua ja ryhdikästä. Helpoin tapa asentaa tapetti on suoraan rullasta seinälle ja kohdistuskin on näin ollen todella helppoa. Homma kävi nopeasti ja helposti. Tapetoinnissa käytin non-woven tapettiliimaa.

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Minua kiinnostaisi tilata myös samaista tapettia ulkomailta, koska se tosiaan tulisi paljon halvemmaksi.Tuliko sinulle maksettavaksi jotakin tullimaksuja näistä tapeteista? en ole aikaisemmin ulkomailta tilannut joten olen vähän hukassa näiden asioiden kanssa...

  VastaaPoista
 4. Ei tullut tullimaksuja. UK EU-aluetta ja tällöin verovapaata aluetta. Jenkeistä joskus jotain tilaillut ja silloin sai käydä tavaransa paikalliselta tulliviranomaiselta noutamassa.

  VastaaPoista
 5. Hei!
  Olen ihastellut tuota tapettia,näyttää tosi hienolta! Muistatko menikö monta rullaa ja mille leveydelle? Jäikö kohdistamisen vuoksi paljon hukkapaloja? Jospa sitä rohkenisi itsekin tapetoimaan. :)

  VastaaPoista