maanantai 26. maaliskuuta 2012

Hauska ja omaperäinen seinävaate

Englantilainen Stamp Rugs tekee Royal Mailin lisenssillä postimerkin näköisiä seinävaatteita. Mielestäni varsin hauska idea ja seinävaatteessa on aineksia Keep Calm and Carry On -taulujen kaltaiseksi supersuosituksi sisustustrendiksi. Valikoima ei ainakaan vielä ole kovin laaja.

Stamp Rugs:n tekemät seinävaatteet on täysin käsintehty Nepalissa ja materiaalina on Uuden Seelannin villa. Työ on eettisesti kestävällä pohjalla ja sillä on 'GoodWeave' -merkintä. Laadukkaasta työstä on pakko maksaa, joten alkaen hinnatkin ovat £765. Tuotteita on erikokoisia alkaen 120 x 100 cm koosta.

Britit eivät taida tosin kuningattaren päällä mielellään kävellä eli parempihan nämä olisi seinälle nostaa... :) Enpä kyllä tiedä sitten uskaltaisiko tälläistä omaan kotiini ostaa, mutta idea on ainakin varsin hauska. Mielummin ehkä katsoisin jotain toista kuvaa kuin kuningattaren sivuprofiilia. Ehkäpä tämä idis vielä jalostuu ja tulee erilaisia vaihtoehtoja saataville. Odotellaan ja seuraillaan tilannetta... Kuvat: www.stamprugs.com



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti