lauantai 24. maaliskuuta 2012

Modernin Vihervaaran kylpytiloissa

Kylpytila kaipaa vielä lasiseinää, jolloin saadaan erotettua suihkutila pukuhuoneesta. Emme lähteneet muuraamaan suihkuseinää, koska tilasta olisi näin tullut ahtaan tuntuinen.

Kylpytilojen kattoa ei lähdetty laskemaan kovinkaan paljoa Kannustalon 2800 mm kattokorkeudesta. Suihkutilojen osalta kattoa laskettiin vain 300 mm, jolloin tila saatiin säilymään avarana. Katon korkeudeksi tuli 2500 mm ja alaslasketun katon välitilakin tuulettuu vieläpä koneellisesti.


Suihkut Hansgrohe, laatat Laattapiste Collection, halogeenit Lumiance-lightning

3 kommenttia:

  1. Kaunis kylpyhuone. Katon jättäminen korkeaksi on hyvä ajatus. Miten teillä saunan ja kylpytilan katot kohtaavat lasiseinän kohdalla? Meidän on pakko laittaa katto pesuhuoneessakin saunan katon korkeudelle lasiseinän vuoksi.

    VastaaPoista
  2. Saunan ja kylpytilan katot ovat samalla tasolla. Näin ollen saunassa mahtuu myös hyvin liikkumaan ja korkea katto tuo myös avaruutta. Löylykin laskeutuu riittävän matalalle, vaikka korkea katto, koska kiukaassa piisaa tehot. Näin ollen jaloillekaan ei tule vilu. Kiuas Helo Rocherin 105. Myös lasiseinä vaatii enemmän tehoja kiukaalta. Lauteiden alla takaseinän poistoventtiili 500 mm lattiasta.

    http://finnishdeco.blogspot.com/2012/02/pitkaan-odotettu-saunan-lasiseina.html

    tuossa kuvia ratkaisusta...

    VastaaPoista
  3. Kaunis ja tyylikäs kylpyhuone! Satutko muistamaan mikä tuon ikkunaseinän laatan malli on? Tässä olisi uudehkon talon kosteusvaurioiden korjaus meneillään ja tuo laatta kiinnostaisi.

    VastaaPoista